Pályázatírás VEKOP 5.2.1-17 és GINOP 8.4.1/A lakossági energetikai pályázathoz

Szia!

Mivel sokan keresnek minket, azzal hogy nekik nincs kedvük saját pályázatukat összeállítani a  VEKOP 5.2.1-17 és a GINOP 8.4.1/A pályázati azonosítóval rendelkező lakossági energetikai pályázathoz, így lett létjogosultsága annak, hogy segítsünk. Amennyiben úgy gondolod megszervezed magadnak a pályázatot úgy a következő linken megtalálsz minden segítséget:

A VEKOP 5.2.1-17 és a GINOP 8.4.1/A azonosító számú pályázathoz szükséges anyagokat véleményem szerint bárki össze tudja állítani magának. A szükséges anyagokról pedig a legközelebbi MFB ponton tájékoztatást is tudnak adni (nézze meg szervezd magad anyagainkat - szerintem már ez is jó támpont).

Madaras Gergely - energetikus

De akkor VEKOP 5.2.1-17 és GINOP 8.4.1/A lakossági energetikai pályázatírás

Pályázatírás esetén több lehetősége van, attól függően mennyire szeretné, hogy beavatkozzunk, segítséget nyújtsunk a pályázat elkészítésében. Nézze meg a pályázatírásra vonatkozó ajánlatainkat és döntse el melyik megoldás lenne Önnek a legideálisabb.

Alap

Segítságnyújtás
ezer Ft. 49
 • Telefonos segítségnyújtás
 • Adatok kitöltésében e-mail-ben segítségnyújtás
 • Hiánypótlás esetén a hiánypótláshoz szükséges dokumentáció megszervezése
 • Az elkészült anyagok MFB ponton történő leadása az Ön feladata, ebben az esetben e-mailben tartjuk a kapcsolatot.

Közepes

Dolgozzunk együtt
ezer Ft. 129
 • Energetikai tanúsítványok elkészítése
 • Szükséges adatlapok megküldése segítség a kitöltésükben
 • Tájékoztató szükséges igazolásokról - segítségnyújtás
 • Ebben az esetben együtt dolgozva készítjük el a szükséges anyagokat. A pályzati anyagot Önnek kell leadnia a legközelebbi MFB ponton vagy online.

Komplex

Teljeskörű pályázat menedzsment
ezer Ft. 239
 • Energetikai tanúsítványok elkészítése
 • Szükséges adatlapok kitöltése
 • Szükséges igazolások beszerzése Önnel együtt működve
 • Önnek továbbra is segítenie kell munkánkat, példáúl munkáltatói igazolást Ön tud kérni munkáltatójától. Részletekről érdeklődjön lentebb található adatlapunkon.
Népszerű
Véleményem szerint, ha valaki VEKOP 5.2.1-17 és GINOP 8.4.1/A-17 pályázatírás szeretne, akkor már érdemes a Komplex megoldást választania, melyel gyakorlatilag az ügyintézési feladatok 99%-át levesszük a válláról.
Prohászka Bettina
Pályázatíró

Amennyiben valamelyik konstrukciót meg szeretnéd rendelni vagy kérdésed lenne róla, abban az esetben kérjük írj nekünk a következő adatlapon. Kérdéseidet is nyugodtan felteheted a lehető leghamarabb megpróbálunk mindenkinek válaszolni.  Fontos megjegyezni, hogy igen nagy érdeklődés van a VEKOP 5.2.1-17 és a GINOP 8.4.1/A-17 pályázat kidolgozása iránt így az elküldött érdeklődésére lehet, hogy nem 5 percen belül tudunk reagálni, de 24 órán belül mindig válaszolunk.

Telefon: 30 222 0962
Energetikus: madarasgergo@gmail.com
1089 Budapest, Benyovszki Móric utca 11. Fszt. 1.
hétfő - péntek 09:00 - 16:00 - Előzetes bejelentkezés szükséges!